Nieuw bericht!
Door: manon
Blijf op de hoogte en volg manon
04 Februari 2005 | Suriname, Paramaribo
Allereerst wil ik iedereen heel erg bedanken voor de reacties op deze site!
Echt heel erg leuk om te zien dat er zoveel mensen reageren!
Ten tweede wil ik via deze site papa feliciteren; papa gefeliciteerd!!
Voor de mensen die het niet weten, mijn vader wordt 50!!! (4 febr)
Ik vind het heel erg jammer dat ik er zelf niet bij kan zijn, maar vertrouw erop dat de familie er weer een leuk feest van maakt, net als de vorige keer bij mijn moeder!!
Nu weer wat nieuws, heb een eigen kamer eindelijk!! Ik heb deze week een kamer gedeeld met Eshter omdat mijn kamer (rommelhok) nog vol stond met rommel en zo. Op zich niet erg, want was heel gezellig, maar toch wel lekker om ook een eigen kamer te hebben waar straks mijn eigen spullen op kunnen. De mensen die hierover gaan, wonen achter ons, maar hadden nog geen opslag ruimte. Gisteravond kwamen ze ineens langs, ze wilden opruimen! Ze waren met zijn 4en, later zelfs 5. Wij hielpen ook nog ff slepen en toen was het zo gedaan. Shila (die vrouw hierachter de ‘huisbazin’) heeft het helemaal schoongemaakt. Die man ( Tonne ‘huisbaas’) heeft voor ons alle klamboe’s opgehangen. Ze zijn echt lief die mensen! Met 2,5 uur, was mijn kamer klaar. We konden het bed waarin ik sliep eerst niet door de deur krijgen, maar toen hebben het helmaal uit elkaar gehaald voor mij en in mijn kamer met zijn 3en weer in elkaar! Echt aardig!
Ik heb wel onwijs veel last van de ‘muskieten’hier. Ook daar waren ze heel druk mee. Ik heb nu al 3 middeltjes gehad van ze. Elke keer komen ze vragen hoe het gaat! Wel aardig, maar ja…. Al met al gaat het nog niet veel beter
Ik ga proberen de foto’s op deze site te zetten, maar het gaat heel moeilijk. De foto’s doen er zo lang over. De vorige keer heb ik in 1 uur nog geen 1 foto erop kunnen zetten! Er moet denk ik iets veranderd worden in instellingen zodat de foto’s er sneller op kunnen, maar dat lukt nog niet echt. Weet niet precies hoe het moet, dus als iemand een tip heeft, ik hoor het graag!
Verder spreek ik jullie wel weer op msn, mail, telefoon!
En oh ja… ik kan wel smsjes ontvangen op mobiel van esther! Dus dit nummer is alleen voor de tijd dat ik hier zit. Ik kan alleen waarschijnlijk niks terug sturen, maar dat zie je dan vanzelf wel ;-)
Het nummer is: 0610439179
Tot snel!
X manon
04 Februari 2005 - 10:50
Kelly:
Hey meid!
Zo te horen heb je het wel naar je zin daar.. (behalve de muskieten dan)
wel lekker zeg dat je nu je eigen kamertje hebt, waar je onze foto's neer kunt hangen :p
Heel veel plezier en succes nog daar!
Dikke kus Kelly -
04 Februari 2005 - 11:39
Wieteke:
Hey meis
Sorry dat ik nu pas reageer, maar ik had niet helemaal door dat ik ook weer op jou mailtjes kon reageren... dom!
Maar ik ben zo blij voor je dat je het helemaal naar je zin hebt. Heb je een leuke klas?
Ik hoop dat de foto's toch nog op de site komen te staan. Kunnen we ook even kijken hoe je daar leeft..haha.
Heel veel plezier
liefs Wieteke
ps. gefeliciteerd met de verjaardag van je vader. -
04 Februari 2005 - 12:14
Luck:
Hoi manon,
Fijn dat jullie 2 nou eindelijk een kamer voor elkaar hebben.
Kunnen jullie lekker de kamer in richten zodat, je elkaar niet in de weg lopen... ;-)
Nou fijn weekend daar en ook carnaval natuurlijk en spreek je snel weer rond 31 maart :D
Groeten luck
P.S. Hartstikke lueke foto heb je op je site staan van jou & Eshter -
04 Februari 2005 - 17:29
Diks & Kids:
He Manon, jij ook gefeliciteerd met je vader. We zijn uiteraard weer langs geweest als Sarah en Abraham. We zijn nu op de thee geweest met allerlei lekkernijen voor de 50 plusser. Hopelijk gaat het binnenkort beter met de muggen. Fijn dat je nu een eigen kamer hebt. Marilyn heeft meegedaan met de playback show op school, zij en haar vriendin zijn eerste geworden. Ichel heeft ook meegedaan, maar is niet door de voorronde gekomen, volgende keer beter.
Veel liefs en groetjes van ons!!! Leo, Marilyn, Ichel en Gemma -
05 Februari 2005 - 07:50
Ellen:
Hey manon!
Leuk om te lezen wat je daar allemaal beleefd...
Fijn dat je nu je eigen kamer hebt...
Hier in Zwolle alles ok! Druk met organiseren van Eudaimon-valantijnsfeest as. donderdag!
Meissie, geniet ervan daar!!
Liefs Ellen -
05 Februari 2005 - 10:37
Kimmie:
Hee Manonnie!
Gaat dus super daar hoor ik! Nou, ja, nu dan... Jammer dat je niet mee carneval kunt vieren, want onze kerstboom en holbewoner pakkies worden weer van zolder gehaald, hahah! Maar jij vermaakt je daar zekers ook wel!
Tot Mails! -
05 Februari 2005 - 15:09
Jeroen:
Hey Meissie!!!
Van harte gefeliciteerd met je vader namens Pa+Ma+Mark+Laura en mezlef natuurlijk! We wensen je een ontzettend leuke tijd toe en doe je wel wat voorzichtiger, aangezien je al heb kennis gemaakt van een ziekenhuis in Paramaribo! Dat was niet echt leuk, lijkt me. Maar goed, geniet van de leuke dingen en tot snel! Liefs Jeroen
P.S Ik heb me eerste 4 nachtjes in me eigen huis achter de rug! -
06 Februari 2005 - 11:59
José Heethaar:
Hallo Manon,Proficiat nog met je vader. het feest gisteravond was super gezellig ! zelfs zonder jou. Ik hoorde van je moeder dat je zo'n pech hebt gehad met je vinger?(of duim?)zonder verdoving gehecht! VRESELIJK!!
probeer het maar snel te vergeten en ga lekker van je verblijf daar genieten. Groetjes José -
06 Februari 2005 - 18:05
..:
wordt ze hard van :P -
06 Februari 2005 - 21:26
E.kamperman:
Hoi manon
erg leuke verjaardag gehad van je vader.
Hoe is het met je vinger? Nog pijnlijk? Hier is alles oke, vakantie i.v.m. carnaval. Suc6 en tot het volgende berichtje. de Kampermannetjes -
07 Februari 2005 - 09:08
Tonnie En Hermien:
hallo manon.
Even de groetjes vanuit Deventer. Ik blijf nog een paar dagen in het oosten en ben nu bij Tonnie.
We hopen dat het verder goed gaat met jou en dat je de surinaamse kindertjes nog heel wat kunt leren.We kijken uit naar jouw berichten hierover. -
07 Februari 2005 - 12:04
Miny:
ii ben nu op het werk en was even benieuwd of je weer wat nieuws hgad. gaat het weer een beetje met je vinger? ik hoor nog wel. gisteren deed de comp. een beetje raar. spreek je wel weer. succes miny -
07 Februari 2005 - 13:53
Vader Jan:
Namens Manon plaats ik hier de eerste 10 fotoos.
Om het spannend te houden, SPOEDIG meer!! -
08 Februari 2005 - 10:31
Diks & Kids:
Hoi Manon, hoe gaat het met je vinger?? Marilyn en Ichel gaan foekepotten vanmiddag, het is nu crosusvakantie. Leo is vandaag jarig, joepie!!
Veel plezier met je stage!! xxx-jes Leo, Ichel, Marilyn en Gemma -
08 Februari 2005 - 13:24
Stefan:
dit is dan de eerste keer dat ik op je site kijk,beetje laat maar goed. hou je het nog een beetje vol daar of mis je me te erg!?
Dikke kus Stefan -
08 Februari 2005 - 15:06
Fam. Jonkman:
Haii manon,
eindelijk hebben wij ook je website ontdekt..
Luck kwam vandaag even langs en vertelde dat jij er ook één had..
weer wat om van te lezen en naar te kijken!
Hoe gaat het nu met je vinger?...
t zou wel flink pijn hebben gedaan..
sterkte ermee!!
Op je stage ook al gewend?
We lezen het wel op je site!
groetjes verder daar!
Groetjes, fam Jonkman -
08 Februari 2005 - 17:09
G.kamperman:
Hoi manon
Je vinger ziet er naar uit. Hopelijk geneest het al een beetje. Even naar Leo geweest. (jarig) ilse is ook naar een verjaardag van haar vriendin in Eindhoven. Loudi moet stage lopen tot 20:00 uur en dan breng ik haar naar Hugo.
Ze gaan morgen lekker winkelen in Arnhem. groetjes en tot het volgende mailtje. gerda en familie