veel te vertelle!!!
Door: manon oldeboer
Blijf op de hoogte en volg manon
06 April 2005 | Suriname, Paramaribo
Hoe is het met iedereen!? Met mij gaat het super! Ik heb weer een leuke week gehad en een bijzonder weekend!
Donderdag hebben Esther en ik Luck van het vliegveld gehaald. Luck is Esther's vriend.
Hij had een aantal kado's mee voor Es...en opeens zegt hij:"Manon, voor jou" Ik werd erg nieuwsgierig en zag een zak drop en een dvd!!!Gemaakt door papa, van mama,papa, anouk en laurens!!!! zooooo gaaaf!!!!!!Echt ik had het helemaal niet verwacht. Ik heb hem meteen in de laptop bekeken en vond hem echt geweldig! Het feest van mama stond erop,de dag dat mijn vader 50 werd, het feest de volgende dag, waar er veel fam. via de camera wat tegen mij zei --> bedankt allemaal!! was echt heeel erg leuk om te zien!!!! OOk stond het dikke pak sneeuw erop die er is gevallen in de tijd dat ik er niet was. Wat ik helemaal top vond,was dat onze kampioenswedstrijd erop stond van de handbal!!! Nu heb ik er toch nog iets van gezien!! echt leuk!! en dat iedreeen uit mijn team+ gerard en erik zongen "manon bedankt" was onfgelooflijk! geweldig!! En erik, bedankt dat je ook aan mij gedacht hebt, door die fles champagne te geven "van mij" super!!!
Enne... onze trouwe supporters stonden ook nog op de video..en jaja zelfs jij arjan! ;) hahah!
Verder stond ook de voetbal wedstrijd van wijhe broekland erop! Lau, klasse gedaan! Gewonnne! Heel leuk om te zien die wedstrijd!
Nou dat was de donderdag... Vrijdag gingen we weg naar Awarradam. We gingen met zo'n klein vliegtuigje met een groep van 15.De rit viel mee en na aankomst moeten we nog ff met de boot. Ik heb al zo lang verteld, dat ik het kort vertel. Ik vond het een heel leuk weekend, ondanks de 3 vogelspinnen in de gezamelijke ruimte,vleemuizen in onze hut, alle andere ongedierte, het slechte weer en Luck die(met zijn al ingescheurde knieban ) onderuit ging en zo zijn kniebanden nog verder of misschien zelfs volledig ingescheurd heeft.Haha klinkt allemaal weer erg, maar al met al hebben we erg genoten dit weekend! We zaten op het eiland, omgeven door stroomversnellingen en prachtige natuur! We hebben ook genoten van de mensen en de cultuur daar. je hoort wel precies hoe het was als ik thuis ben, want dat komt ook dicht bij!! Nog 2,5 week ongeveer!
Aankomend weekend hebben we weer een bijzondere trip--> Brownsberg. We zijn heel benieuwd...en natuurlijk horen jullie volgende week hoe dat was!
zie jullie snel weer!!
bedankt voor alle kaartjes, brieven, reacties e.d! dikke kus manon!
06 April 2005 - 19:32
Markie:
he manon,zo te horen is alles nog steeds goed daaro! hier ook lekker hoor, van het weekend laatste weekend alleen, dus vette party!!!! daarna weer het brave leventje volgen. Haha, komt vast wel goed. NOu veel plezier nog. Spreek je gauw. liefs markie -
07 April 2005 - 12:36
Michelle:
hey manon, gelukkig dat je het zo naar je zin hebt! Bedankt voor de lieve kaartjes, erg leuk! Nou hoop je snel te spreken, nog maar 2 weekjes ongeveer en dan ben je weer thuis dus geniet er nog even lekker van! tot snel! x michelle -
08 April 2005 - 11:01
Trouwe Supporter:
Goed he :P
Veel plezier nog eventjes.En jammer dat het hier zo slecht weer is dat je bruine kleur dr weer snel af is :P. -
09 April 2005 - 20:08
Thea En Djoega:
Hallo Manon leuk om al die verhalen te lezen en wat beleef jij veel maar ik lees nog niets over snorkelen wel doen hoor.
hier is alles oke mag nog een week met djoega op bussloo wandelen en dan ff niet tot 15 sept. wel jammer hoor maar dan kom ik naar middel om te wandelen met mama in het bos en lekker bijkletsen want zo vaak spreek ik mijn big sister niet. manon geniet nog en wie weet zie ik je 24 april wel bij ichel dikke kus en een poot doeiiiiii -
10 April 2005 - 15:05
Miny:
hoi manon. ichel vindt hetwel heel leuk als je 24 april ook komt. denk er maar even over. veel succes nog. tot gauw miny -
12 April 2005 - 13:59
Naturehot: