hoi hoi!
Door: manon oldeboer
Blijf op de hoogte en volg manon
12 April 2005 | Suriname, Paramaribo
Het was weer een leuke week! Ik heb woensdagnacht bij die anderen in huis geslapen! Was erg gezellig. De ouders van Ellen waren woensdag ook aangekomen en het was weer helemaal of we thuis waren!Ze praten heel erg plat en is wel leuk om weer eens te horen!hahah!
Donderdag ff lekker gewinkeld. Esther heeft Luck weer weggebracht naar Zanderij.(vliegveld) s' Avonds tassen ingepakt voor onze trip --> Brownsberg+ tonga eiland. We waren erg beniewd. We kregen nu eens een andere gids dan normaal. Normaal hebben we Rahanna, maar nu Donavan... en moet zeggen..... zeer leuk!! Het is de 2e Suriamer die we hebben ontmoet die echt mooi EN leuk is! (zeer zeldzaam dus ;) ) Brownsberg was erg leuk! We hebben brulapen gezien en gehoord....jeetje die beesten schreeuwen hard!! kun je je echt niet voorstellen! We hebben ook een super lange en zware wandeling op de berg gemaakt! Het heeft erg veel geregend en zelfs die dag nog, dus het was heel modderig wat de berg heel glad maakte op bepaalde plaatsen. Toch was het mooi, door wat je te zien kreeg als je dan eindelijk op het eind punt kwam --> de watervallen. Bijzonder!
We sliepen die avond in een grote hut. de volgende dag gingen we naar Tonga eiland. De reis erheen was weer spannend en ook erg apart! We vaarden met de boot tussen dode bomen door. Echt een omgeving voor een spookverhaal! Het eiland zelf was ni echt bijzonder! Tegen 7 uur waren we weer thuis in Paramaribo.
Vandaag weer stage gelopen.Es en ik moeten deze week alleen nog en dan zijn we klaar.De rest is allemaal al lang klaar. Vandaag was het echt een drama! De kinderen waren vreselijk druk en Sharita, mijn mentrix was er nogal ni! De directrice snapte er ook niks van,maar ja... ik zat er weer mee.... dus weer een dag onvoorbereid voor de klas en dat maakt de dag er niet echt leuker op. Maar goed...hopen dat het de aankomende 3 dagen beter gaat! We zullen zien!
Mensen... ik spreek jullie allemaal weer snel! Nog 11 dagen! heb er wel weer zin in om iedereen te zien en te spreken hoor, maar ook wel eng dat je ineens hier weg gaat en waarschijnlijk niet weer terug komt! Alle mensen die je hier hebt ontmoet... maar goed, ga er nog nie over na denken, nog 11 dagen genieten!!!
tot snel!
dikke kus manon!
12 April 2005 - 08:49
Jessica:
hej meis! wat leuk zeg wat je daar allemaal doet! k ben weer thuis en heb dus eindelijk wat tijd om je verhaal eg goed te leze! eg heel anders dan bij ons, ma wel heel leuk!!! die 11 dage gaan zeker nog wel leuk worde denk ik, en daarna....ben je lekker weer terug! kunne we dan x-tje goed bijkletse! daar heb k al veel zin in hoor! nou, heeel veel plezier nog!! hoop voor je dat de stage wat leuker is deze drie dage! doeg xxx -
14 April 2005 - 08:34
Esther:
hey meis, wat een gedoe bij jullie in huis nu natuurlijk he? Es komt morgen alweer thuis, maar de reden ken je en die is nie leuk natuurlijk! Ik hoorde al dat je haar goed opving, dus dat is fijn! en dan ben je dus nog een weekje zonder haar daar, maar je vermaakt je vast wel! nog anderhalve week en dan ben ook jij er weer! zin in :) kus es -
14 April 2005 - 20:21
Miny:
zo manon. heb je esther weggebracht?
dinsag nog drie meisjes en dan zijn jullie nog met 4 meiden over. ga nog wat leuks doen. veel plezier nog en tot over een week !!! dan ben je weer lekker thuis.
groetjes miny -
15 April 2005 - 12:37
Tako:
hey manon
Hoop dat het ondertussen wat beter gaat, hier alles goed en we hebben nu muizen, dus weet je zeker dta je terug komt? Nou nog even heelveel plezier op je stage en geniet nog even want het weer hier wil nog niet echt werken
groetjes