5 Maart 10 nieuwe Foto`s - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van manon - WaarBenJij.nu 5 Maart 10 nieuwe Foto`s - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van manon - WaarBenJij.nu

5 Maart 10 nieuwe Foto`s

Door: manon oldeboer

Blijf op de hoogte en volg manon

05 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo

Op 5 Maart zijn er weer 10 nieuwe foto`s geplaatst!!

• 05 Maart 2005 - 21:46

Diks & Kids:

Hoi Manon,

Kijk ik weer even op de site staan er wel nieuwe foto's op maar geen berichtjes,.....aaaahh wat sneu!! We dachten laten wij er dan maar weer iets opzetten. Er is eigenlijk helemaal geen nieuws hoor. Ichel en Gemma zijn vandaag naar Apeldoorn geweest om kleren voor haar communie te kopen, we hebben iets heel leuks gekoch, tenminste dat vinden ichel en ik. Marilyn vond het helemaal niet mooi. Geef niets zij heeft haar eigen smaak, wat dat betreft zijn ze echt verschillend hoor. Ichel is net zo'n kraai alles wat blinkt vindt ze leuk. Marilyn dus helemaal niet. Maar goed dat is juist wel leuk. Ichel heeft dus een rok met iets erop en echte tutteschoentjes. Jammer dat je er dan niet kan zijn want dat is de 24e april en dat is de dag dat je terugkomt. Hoe is het daar met de mensen gesteld zijn de mensen arm of valt het wel mee? Hebben zij daar ook wel de meeste luxe dingen die wij hier ook hebben (bijv. wasmachine, televisie, radio, mp3, bad/douche etc.)Hoe staat het ermee kunnen we met de kerst al een surinaams gerecht verwachten,.... (hihihi). Of doe je het wat dat betreft rustig aan, wat leuk dat je oma gebelt hebt. Trouwens leo heeft de mail niet ontvangen hoor (denk denk,... met zijn verjaardag). Zijn er nog dingen die je daar mist, of die je vergeten bent mee te nemen???

Nou Manon, wij wensen je nog heeeeel veeeeel plezier en tot horens.

Liefs van ons allemaal.
    Doegie!!!

• 06 Maart 2005 - 20:52

Miny:

hei kampioentje !!!!

het is ze gelukt, al was het geen mooie pot.
    was het leuk bij de schikdpadden???
    groot ???
    het heeft vandaag al weer gesneeuwd, maar het gaat niet meer zo hard vriezen. De sneeuw zal nu waarschijnlijk wel snel verdwijnen Kun je ons het zonnetje niet even sturen?
    Heb ik nu wel zin in.
    Lekker buiten zitten in het zonnetje, maar we zullen wel tot mei moeten wachten.( breng jij hem maar mee) Ik hen nu genoeg van die kou. Groetjes weer van ons doei

• 07 Maart 2005 - 17:57

Jill:

heey manon....

JAJAJAJA WE ZIJN KAMPIOEN!!!!!!

goed he... tis twas 10 - 4 dach ik.. twas wel de wedstrijd van de grote missers.. hihi..
    maar dat maakt natuurlijk niet uit. volgend jaar 2e klasse. en dan ga je gewoon ontzettend veel scoren, want je hebt wat in te halen.
    kben blij voor je dat alles goed gaat daar, dat je de kinderen en je stage begeleider wat beter leert kennen. is altijd leuk, jezus... wat een namen kheb nu al moeite met de namen van de kinderen uit mijn klas. hihi.. veel succes er mee.. kspreekje kuss jill

• 07 Maart 2005 - 20:13

Manon:

Hej hallo!!!
    KAMPIOEN~!!!!!!! SUPER VET!!!!! bel heel blij en heb zelfs bij de schildpadden eraan gedacht! Meiden, super gedaan!!!! gefeliciteerd! heb helemaal zin om weer te handballen!
    tot snel!

• 07 Maart 2005 - 21:01

Manon:

Hej gemma! Dank je wel voor je lange berichtjes op mijn site! Echt leuk om te lezen. Wat grappig dat je het verschil nu zo goed ziet tussen marilyn en ichel! Ik ben heel benieuwd hoe de kleren eruit zien, maar dat zie ik een andere keer wel. 24 maart wordt de dag voor ichel!
    De armoede is wel erg hier soms hoor! Maar er komt een bericht waarin ik daarover ga vertellen binnenkort!
    Surinaams eten is scherp!Jeetje echt niet normaal, dus het surinaams koken...tja ik ga recepten meenemen dat wel, maar of het wat wordt ;)
    Wel raar dat die mail niet is aangekomen! Heb zo'n leuk kaartje gemaakt!maar ja!
    nou tot snel weer!!!!
    dank je wel voor je reactie echt leuk!!!
    liefs manon