onderzoek
Door: manon
Blijf op de hoogte en volg manon
16 December 2004 | Nederland, Zwolle
Vandaag zijn esther en ik weer heel erg druk geweest voor het onderzoek in Suriname!
Jaja mensen, er moet ook wel gewerkt worden, en dat hebben we geweten..
Na 2 dagen de hele bieb op zijn kop gezet te hebben en nagezocht te hebben op bruikbare dingen hebben we uiteindelijk aardig veel gevonden.
We doen onderzoek naar de problemen die NT2 kinderen hebben bij het leesproces.(Nt2 zijn kinderen die nederlands als tweede taal hebben, dus een andere moedertaal, wat veel surinamers hebben) We richten ons daarbij op de woordenschat, omdat daar vaak de problemen zitten.
ben heel benieuwd hoe het daar zal gaan. Es en ik waren al helemaal aan het wegdromen bij allerlei leuke ideetjes... maar het zal vast niet zo zijn dat wij dat allemaal kunnen gaan waarmaken, maar we zullen zien!!
liefs manon
19 December 2004 - 10:30
Luck H:
Hoi manon,
Heb eindelijk je site gevonden...
Tot snel weer luck
(ziet er leuk uit je site) -
19 December 2004 - 20:52
Pappa:
hai hai,
ik heb nu je site.
ik zoek even het adres in A.dam
doei -
21 December 2004 - 13:21
Esther:
hey meis, t komt nu echt dichtbij he..ik ga al over 3,5 week weg :S ach, t zal wel goedkomen allemaal, hoewel ik t nu ook al echt eng begin te vinden..jij? hey als je kunt moet je de 14e komen hoor!! op mn afscheidsfeestje..oke? kus es -
29 December 2004 - 21:53
Manon Ten Have:
We gaan je missen, we gaan nog wel ff flink stappe hè voordat je gaat! Wel zo gezelli want we moete t 3 maand zonder je doen!
Kussie