BIJNA!!! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van manon - WaarBenJij.nu BIJNA!!! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van manon - WaarBenJij.nu

BIJNA!!!

Door: manon

Blijf op de hoogte en volg manon

06 Januari 2005 | Nederland, Zwolle

Hej allemaal

en nu is het bijna zo ver... nog welgeteld 19 dagen! Heb echt zo onwijs veel zin! Natuurlijk is het ook spannend en wel een beetje eng, maar op dit moment heb ik vooral veel zin! Ben erg nieuwsgierig!
Eerst nog 1,5 week stage lopen hier in Nederland en daarna naar Suriname!

22 januari is de laatste keer stappen hier in Nederland, duss... kom allemaal in lampe ff gedag zeggen en een knuffel is altijd welkom natuurlijk ;)

zie jullie dan!!

liefs manon

• 06 Januari 2005 - 15:51

Jessica:

ha meis!!
    kom ik net op t idee om wat op je site te zette.....kijk k op me eigen site en zie dat jij dr op hebt geschreve!! leuk!! k heb dr ook erg veel zin in, kan helaas nie naar lampe kome dan!hahaha, zit al in zweden! mijn laatste keer stappe is zaterdag al!en heb laatste wedstrijd dan!:-( ma ja, wordt ook heel leuk! en natuurlijk blijven we mailen!! k wil eg wel op de hoogte blijve! enne...om gewoon ff bij te kletse natuurlijk! ma eerst zo nog uit ete met de klas! gezellig!! tot zo! liefs knuf en xxx

• 10 Januari 2005 - 08:54

Esther:

hey meis
    vond t stappen donderdag errug gezellig, altijd leuk dat we daarna bij jou mogen slapen :) Mijn vertrek ligt iets dichter bij, nog 5 dagen vandaag..pfff, gelukkig komt je vrijdag nog ff op mn feestje he!! tot dan! kus esther

• 17 Januari 2005 - 19:56

Benny:

Hey manon!
    Gave site hoor, kunne we meteen een spreekwoordelijk oogje in het zeil houden of je de boel nie te veel ontwricht daar. Ben er van overtuigd dat je het er supergoed gaat doen en dat de mensen erg blij met je zijn. Wel de site goed bij houden he?!! Dan doen wij dat ook. Alvast goede reis!
    gr. en knuf Benny