nog 1 week! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van manon - WaarBenJij.nu nog 1 week! - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van manon - WaarBenJij.nu

nog 1 week!

Door: manon

Blijf op de hoogte en volg manon

17 Januari 2005 | Nederland, Zwolle

Hej allemaal!

Esther Geerts en Jessica zijn al weg naar Zweden.. meiden: heeeeeeeeeel veel plezier daar en geniet ervan!!

nou es, nu wij! NOg 1 week en dan gaan ook wij twee weg. 10 uur in het vliegtuig naar Suriname.

Eerst nog een heleboel leuke dingen hier!
donderdag afscheid in zwolle, vrijdag oververhuizen,vrijdag afscheidsfeest es, zaterdag afscheidsfeest van mij voor vrienden, zondag laatste wedstrijd en afscheidsfeest voor fam. maandag koffers en dinsdag om 12 uur vlieg ik!!!

Mensen, ga jullie heel erg missen, maar hoop dat jullie veel op deze site komen kijken en dat we zo toch contact hebben!!

Heel veel liefs mij

• 18 Januari 2005 - 09:23

Esther G:

hey meissie! t gaat vast helemaal goedkomen met jou, want hier in zweden is t super! Echt gaaf hoor zo\'n avontuur! Ik hou je in de gaten, jij mij ook he ? dikke kus en ook jij heeeeeel veel plezier!

• 18 Januari 2005 - 15:28

Anouk:

hey manon!
    jah nog ff en dan zit je in het zon overgoten suriname! lekker whor!
    maar goed of het er nu zo warm is weet ik niet maar goed alles beter als hier natuurlijk!
    kzou zegge veel plezier daar en succes ook de rest die er heen gaat!
    groetjes anouk

• 18 Januari 2005 - 15:29

Manon:

Spannend spannend....en nu aftellen hè: 7...6...5...4...3...2...1..Suriname!!!!

• 18 Januari 2005 - 18:19

Suus:

heej Manon!

Heel veel plezier en succes daar in het verre warme suriname!!
    En geniet ervan!

Liefs Suus

• 20 Januari 2005 - 18:27

Susanne:

Hey Manon,

Alvast een berichtje van mij. Heel veel plezier en geniet er veel van, want voordat je het weet is het allemaal weer voorbij...
    Liefs je huisgenootje Susanne

• 21 Januari 2005 - 10:13

Ellen:

Heey manon!

Vond het erg gezellig gister!
    Nu nog 4 nachtjes slapen en dan is het zo ver...
    Ga je missen, maar houden contact ok?
    Geniet ervan!!!!!!

Liefs en dikke knuf,
    Ellen

• 23 Januari 2005 - 16:49

Manon Ten Have:

Nog 2 nachtjes...spannend! Heel erg veel plezier enne hou ons op de hoogte van je avonturen! Dikke Kus

• 24 Januari 2005 - 12:02

Esther:

hey meis, wil je bij deze ff heel erg bedanken voor de e-card en het leuke boek! Ga m zeker lezen hier in Zweden! Ben je al aan t inpakken? Vast wel! Hey ik denk aan je hoor als je moet vliegen en ik lees de berichten wel op de site! dikke kus es

• 24 Januari 2005 - 12:20

Jessica:

Ha meis!
    Heel veel plezier in Suriname!! hoop dat je n leuk weekend hebt gehad! maar dat zal vast wel met al die feestjes, al zijn die aan de andere kant ook minder leuk omdat je afscheid moet nemen....maar over 3 maand zie je iedereen weer!! t gaat vast super leuk worden in suriname, k zal nog es aan je denken als k mn das en handschoenen aan doe terwijl jij in je bikini zit!!hahaha, meid...heel veel succes en vooral veel plezier!!!jullie horen nog van me!xx

• 24 Januari 2005 - 21:42

Erik Roelofs:

Hoi Manon, jammer dat ik er niet bij kon zijn zondag tijdens je voorlopig laatste wedstrijd.ik zag op de uitslagenlijst dat jullie verloren hebben da\'s jammer maar we staan nog wel boven aan.
    15 wedstrijden 23 pnt
    lettele 16 wedstrijden 21 pnt, haarle 15 wedstrijden 20 pnt. dus de schade blijft beperkt.
    ik wil je vanaf hier een prettige reis(vlucht) toewensen en wens je heel veel plezier. de 3 maanden zijn zo voorbij dus geniet er maar van en voor je het weet sta je weer te handballen.

Groetjes Erik
    trainer B-jeugd

• 26 Januari 2005 - 12:31

Anouk En Laurens:

hey meis! hoe is het nou? goede reis gehad? lekker warm daar zeker ofniet!? lekker whor! enne we bellen en mailen. groetjes en veel liefs anouk en laurens