We zijn er!
Door: manon
Blijf op de hoogte en volg manon
26 Januari 2005 | Suriname, Paramaribo
Hier ben ik dan met een kort berichtje! Zoals anouk al zei gaan we verhuizen. Het huis was niet goed. We hebben nu een nieuw huis en morgen gaan we er waarschijnlijk in. Dan krijgen jullie ook het adres te zien!
Ik hoor dat er al kaartjes onderweg zijn, maar we hebben nog wel contact met de jongen die het huis beheerd, dus die haal ik gewoon op. De rest moet nog ff wachten met sturen, tot het nieuwe adres komt :)
Iedereen heel erg bedankt voor alle lieve berichten en ook in mijn 'vrienden/familie' boek!!!
Meer krijg je nog te horen, ga nu snel weer verder!!
Heel veel liefs en dikke kus vanuit het WARME suriname!!!
27 Januari 2005 - 08:20
Jessica:
hey meis!
Fijn dat jullie goed zijn aangkemen! wel ff een tegenvaller dat van dat huis, maar fijn dat t zo snel opgelost kon worden!! heel veel plezier en succes daar en we horen wel weer wat van je!! liefs xx -
27 Januari 2005 - 12:46
Esther:
hey meis, ik wacht op t grote bericht en ondertussen denk ik aan je hoor! heel veel succes met t vinden van t nieuwe huis en als je adres online staat krijgen jullie post uit zweden :) dikke kus es -
27 Januari 2005 - 15:15
Evelien:
Heeee meissie!!
En ben je het koude Nederland al een aan het missen.. haha wees blij dat je weg bent.. portfolio stress heerst hier haha..
He ik ga je site vaak lezen en heeeel veel plezier daar!!
Kussie van Evelien -
27 Januari 2005 - 16:42
Danique:
Haay lieve nicht
Is het daar een beetje gezellie?
Ga je nog iets leuks doen? Ga je nog snorkeluh? Is het daar een beetje mooi? Heel veel plezier en succes. Ik zet er nog wel een x een berichtje op.
Veel liefs en -xXx- hhvvj Danique -
27 Januari 2005 - 18:21
Manon Ten Have:
Hej meissie! Wat fijn te hore dat je goed bent over gekomen! Hier gaat alles oke, hoop bij jou ook. Wij zitte hier met dat vieze koude weer en jij lekker in de hitte, zulle we ruile? heel veel plezier en suc6 met nieuwe huis, liefs en kus -
21 Maart 2005 - 21:05
Riejanne:
Hai Huisgenootje,
Ik zet even vanuit het zonnige Suriname een berichtje op jouw site! Ik heb je net het internetcafe uitgejaagd om iets te typen, maar dan moet ik het natuurlijk ook doen! Ik wil alleen even zeggen dat je en lief, leuk meisje bent! en dat we nog een leuke tijd samen hebben in Suriname!
Kus Riejanne